Skal du holde møde, konference eller selskab?
Så er der plads hos os på Haderslevhus, Slotsgade 33 i hjertet af Haderslev. Tæt på rutebilstationen og med egen parkeringsplads på jomfrustien 20C.

Vi har historiske rammer, som kan skabe en helt unik stemning til netop dit møde. Der er flere lokaler at vælge imellem, – så uanset om I er få eller mange, er det muligt at tilpasse rammerne jeres behov.

LOKALER MED MASSER AF PLADS OG ET GODT FORMÅL:

Konference eller møde?

Vi vil gerne skabe oplevelser for vores gæster og samtidig udnytte huset, som rummer masser af lokaler, der oser af sjæl og historie.

Der er mulighed for at leje hele stue-etagen og dermed få 9 rum i spil til eksempelvis gruppearbejde. Hvert lokale har forskellig energi og stil og du kan derfor også holde flere møder hos os, uden nødvendigvis at få samme oplevelse med hjem.

Her er en lille video af kaffepause-forplejning: https://www.facebook.com/reel/845799424255013

Ovenstående billeder er taget i henholdsvis store sal, lille sal og den gamle Ridderbar.

Priser

Lokalerne kan lejes til dag- eftermiddags- eller aftensmøder og der aftales individuel pris alt efter behov for AV-udstyr, grupperum etc.
Derudover tilbyder vi følgende eksempler på mødepakker, som kan tilpasses efter behov:

Dagsmøde: kr. 415,- pr. person. Adgang fra kl. 8-16. Incl. morgenmad, frokostbuffet, eftermiddagskage og drikkevarer i løbet af dagen.

Eftermiddagsmøde: kr. 125,- pr. person. Typisk fra kl. 14-17. Incl kaffe, hjemmelavet lagkage og frugt.

Aftensmøde: kr. 250 pr. person. Typisk fra kl. 18-21. Incl. aftensmad og 1 genstand

Skriv til info@haderslevhus.dk eller ring på tlf 25 32 28 25 for mere information samt skræddersyet pakke til dig og dit møde.

Lagkage fra møde i den gamle Ridderbar

Film-lokation?

Mangler du en lokation til et photoshoot eller en film, er du også velkommen til at kigge forbi. Det historiske Slotsgade-kvarter med Haderslevhuse helt tilbage fra 1500-tallet er fantastisk, og huset rummer masser af muligheder fra mange årtier.
Læs historien om HaderslevHus her.

En reaktion

  1. Kære Haderslev Hus
    Kræftens Bekæmpelse i Område Syd planlægger et medarbejderseminar i oktober og vil gerne indhente et tilbud på dette. Vi bliver ca 40 personer og har tænkt dagsmødet skal foregå fra kl. 9-16.30 med stående morgenmad ved ankomst, frokost med 1 vand samt eftermiddagskaffe med sødt og frugt. Vand i kander hele dagen. Vi kunne godt tænke os at kombinere det faglige input med noget kulturelt/et sjovt indslag. Fx sang, dans eller noget andet. Måske en lille kort udflugt til noget i byen? Mon I har en god ide?
    MVH
    Birgitte Nør-Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.