Vision for HaderslevHus

Haderslevhus vil gerne give besøgende gæster særlige og mindeværdige oplevelser i en glemt tidslomme. Vi vil gerne berige byen med kulturelle aktiviteter og oplevelser samt medvirke til udvikling af Haderslevs bymidte.

Haderslevhus drives af den registrerede socialøkonomiske virksomhed: RSV ProjektPerfekt ApS som også står bag husets erhvervsklub. Baggrunden for dette er, at vi gerne vil skabe mere liv i lokalsamfundet og give noget tilbage til de, der ønsker at samarbejde med os. 

Selskabets formål er at drive den historiske ejendom Haderslevhus på Slotsgade 33, 6100 Haderslev som et kulturhus.

Kulturhusets formål er at skabe rammer for afholdelse af arrangementer, at fremme kulturelle aktiviteter og skabe relationer på tværs af aldersmæssige, sociale og kulturelle forskelle.

Selskabet kan som grundlag herfor afholde aktiviteter, selskaber, samt udleje lokaler til bl.a. events, beboelse og erhverv, således at lejeindtægterne herfra kan dække omkostningerne ved istandsættelse, vedligeholdelse, drift samt husleje.

Et eventuelt overskud anvendes til forbedringer af Haderslevhus samt aktiviteter og arrangementer, som er åbne for alle.

RSV ProjektPerfekt ApS er en registreret socialøkonomisk not-for-profit virksomhed, hvilket betyder at selskabet ikke kan udlodde udbytte.

Selskabet har også et socialt beskæftigelsesmæssigt formål: at hjælpe udsatte og andre med skåne-hensyn ind på arbejdsmarkedet med f.eks.: 

Undervisning/uddannelse
Kompetenceudvikling
Jobtræning
Helt regulære fleksjobs samt jobs til f.eks. psykisk sårbare unge eller mennesker med funktionsnedsættelser

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt besked om spændende events direkte i din indbakke