Warning: Undefined array key "events_tracker_for_elementor_facebook_event_name" in /home/www/haderslevhus.dk/wp-content/plugins/events-tracker-for-elementor/src/Main.php on line 973

Program

Se vores aktuelle offentlige arrangementer ved at klikke på kalenderen her.

Koncerter, teater, bal, foredrag, møder, konferencer og foreningsliv er det, der holder hjulene kørende på Haderslevhus.

Vores motto er: OPLEV MERE! – og vi anbefaler alle voksne til at komme en tur op af sofaen og ind til centrum, for at besøge tidslommen i hjertet af Haderslev. Her holder Borgerforeningen Haderslevhus BAL (Musik & Dans for voksne) hver lørdag fra kl. 20-01.

Lørdagsbal er fest på tværs af generationer – med ønsket om at bevare traditioner.

Kom og vær med til en festlig aften med levende musik og god gammeldags pardans. Her er højt til loftet og plads til alle, – både par og singler. Alderen spiller ingen rolle – her er gæster i alderen 25 til 85 år.

Lad dig underholde eller få ugens motion på byens største dansegulv.
Har du ikke en dansepartner, finder du helt sikkert en hos os.
Entré 120 kr. til Borgerforeningen Haderslevhus. 

Fællesspisning:

Den første lørdag i måneden er der fællesspisning. Derudover åbner køkkenet ved bestilling på minimum 20 personer. 
Dette meldes ud her på hjemmesiden og på facebook – følg gerne siden HaderslevHus og/eller gruppen Haderslevhus (Borgerforeningen)

Fredagsrock

På udvalgte fredage, kan du komme til koncert på Haderslevhus. Enten i den gamle Ridderbar eller store sal.

Følg programmet for kommende koncerter via dette link.

Sidste nyt

Julemåneden byder på BAL med levende musik og dans i store sal, og så er der selvfølgelig voksenfest i den gamle ridderbar – denne gang den første LØRDAG i måneden Der er mulighed for tilkøb af julebuffet og nytårsmiddag via billetsalg eller MobilePay 585881 2/12: 2alive og julebuffet (husk tilmelding), 3/12 voksenfest i ridderbar med Nikolaj 10/12: PetMics, 17/12: Nils & Bernd plus julebuffet, 25/12: julebal med Carsten Bo & Jon 31/12: Nytårsbal med 2alive

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt besked om spændende events direkte i din indbakke