Program

Se vores aktuelle offentlige arrangementer ved at klikke på kalenderen her.

Koncerter, teater, bal, foredrag, møder, konferencer og foreningsliv er det, der holder hjulene kørende på Haderslevhus.

Vores motto er: OPLEV MERE! – og vi anbefaler alle voksne til at komme en tur op af sofaen og ind til centrum, for at besøge tidslommen i hjertet af Haderslev. Her holder Borgerforeningen Haderslevhus BAL (Musik & Dans for voksne) hver lørdag fra kl. 20-01.

Lørdagsbal er fest på tværs af generationer – med ønsket om at bevare traditioner.

Kom og vær med til en festlig aften med levende musik og god gammeldags pardans. Her er højt til loftet og plads til alle, – både par og singler. Alderen spiller ingen rolle – her er gæster i alderen 25 til 85 år.

Lad dig underholde eller få ugens motion på byens største dansegulv.
Har du ikke en dansepartner, finder du helt sikkert en hos os.
Entré 120 kr. til Borgerforeningen Haderslevhus. 

Fællesspisning:

Den første lørdag i måneden er der fællesspisning. Derudover åbner køkkenet ved bestilling på minimum 20 personer. 
Dette meldes ud her på hjemmesiden og på facebook – følg gerne siden HaderslevHus og/eller gruppen Haderslevhus (Borgerforeningen)

Fredagsrock

På udvalgte fredage, kan du komme til koncert på Haderslevhus. Enten i den gamle Ridderbar eller store sal.

Følg programmet for kommende koncerter via dette link.

Sidste nyt

Gul fest i Haderslev i anledning af Tour de France: hele byen fester – og på Haderslevhus er der åbent både lørdag pg søndag! Bal med levende musik og dans for voksne lørdag fra kl 20-01 – duoen Leths Party spiller. Entre 130 kr til borgerforeningen. Ridderbar åbner søndag eftermiddag fra kl 16-20. Hvor ellers skal man holde afterparty når cykelløbet er kørt igennem byen? Fri entre Her er højt til loft og plads til alle. Book også Ridderbar, lille sal eller store sal til møder, selskaber og events. Kontakt info@haderslevhus.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt besked om spændende events direkte i din indbakke