Lej lokaler i hjertet af Haderslev

Hold fest her! – eller møde, selskab, konference, foredrag mm.


Vi sætter en ære i at skabe en mindeværdig oplevelse i rammer med sjæl og atmosfære.

Du kan bruge lokalet til mange ting – en aften med herreklubben eller veninderne, møde, konference barnedåb, konfirmation, julefrokost, bryllup, mindesammenkomst eller din helt egen fødselsdagsfest på Haderslevhus

Der er 5 selskabslokaler i forskellige størrelser.
Den gamle Ridderbar er renoveret og har nu et autentisk, rustikt look.
Væk er den sorte maling, sort gulvtæppe og sænkede lofter, og sammen med husets frivillige har vi nu skabt nogle virkelig lækre lokaler, som bør opleves.

Vi har åbent på bestilling pt, så kontakt os, hvis du har lyst at mærke tidslommen inden du bestemmer dig for at booke de historiske omgivelser. 

Haderslevhus kan sørge for mad, drikke, servering, rengøring og opvask, så I kan blot sætte jer til bords og nyde en lækker middag. 

Sidste nyt

Julemåneden byder på BAL med levende musik og dans i store sal, og så er der selvfølgelig voksenfest i den gamle ridderbar – denne gang den første LØRDAG i måneden Der er mulighed for tilkøb af julebuffet og nytårsmiddag via billetsalg eller MobilePay 585881 2/12: 2alive og julebuffet (husk tilmelding), 3/12 voksenfest i ridderbar med Nikolaj 10/12: PetMics, 17/12: Nils & Bernd plus julebuffet, 25/12: julebal med Carsten Bo & Jon 31/12: Nytårsbal med 2alive

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt besked om spændende events direkte i din indbakke