På Haderslevhus er der fest for danseglade voksne hver lørdag.
Dansegulvet er åbent fra kl. 20-01.

Se program for musikken ved at klikke på Haderslevhus kalenderen her.

Der er mange gengangere blandt musikanterne, så vi synes I skal præsenteres for de mennesker, som ofte spiller i huset. Klik på de forskellige links for yderligere info.

PetMic’s
De 2 unge herrer sørger altid for fyldt dansegulv. Repertoiret spænder fra gode gamle hits til toner fra idag.


Carsten Bo & Jon
Her er endnu engang tale om 2 unge herrer med fantastiske stemmer og rigtig god musik. Du kan lytte til musikken ved at klikke på navn og link ovenfor.

ROBIN
Når Robin er i huset, er der ikke kun garanti for fyldt dansegulv men også for mange gæster til fællesspisning. Robin spiller masser af hits, der kan synges med på og selvfølgelig danses til. Han er den bedste, siger alle kendere. Robin er ekspert i at få publikum på dansegulvet. Han er elsket for sine fortolkninger af Shakin’ Stevens og Elvis, men ikke mindst for sine egne samt dansk toppens numre. 

Nils & Bernd (tidligere Le Gabs)
Repertoiret er utroligt bredt og varieret med især masser af tresser musik. Nils & Bernd spiller også masser af 70´er musik og op til nutidens bedste numre fra både udenlandske og danske top kunstnere.

Se kort video fra Haderslevhus

Musikpaletten
Denne erfarne duo/trio kan varmt anbefales.
Musikpaletten spiller både helt nye samt ældre hits, alle med den fællesnævner at få gæsterne på dansegulvet. Glæd jer til disse musikalske mennesker, som sørger for god stemning og god musik. Efter længe overvejelser og i samråd med Helene, som har været den eneste og fast sangerinde i Musikpaletten i flere år, er vi blevet enige om, at udvide staben i Musikpaletten med endnu en sangerinde.

Hvem er Merethe?
Merethe er en dygtig og rutineret sangerinde, som med sine snart 15 år på de danske scener, nemt og ubesværet kan træde ind i et ellers rutineret og sammenspillet team. Flest gange som duo, men af og til også som trio, kvartet eller kvintet. Brian Kaufmann er selvfølgelig vores faste mand bag trommerne.
Merethe kommer i forvejen fra et meget velspillende og populært band, så hun kender til gamet. Med sin professionelle tilgang, attitude, dejlige fløjlsagtige vokal og glade gemyt, falder hun perfekt ind i Musikpalettens univers. Merethe er en meget alsidig sangerinde, som genremæssigt spænder bredt. Uanset om det er indenfor moderne-, 70-80’er-, dansktop- eller countrymusik, formår hun at fremføre sangene og samtidig være stilen tro, så det er en sand fornøjelse!

Der er gratis velkomstdrink hvis der reserveres til min. 8 personer.

Hver lørdag kan du feste på Haderslevhus fra kl. 20-01.

Det koster 120 kr. at komme ind.
Der kan købes natmad kl. 23.
Dørene åbnes kl. 19.30

Øvrigt musik:

På Haderslevhus afholder vi også andet end lørdagsbal.

Følgende musik-oplevelser finder også sted:

Koncerter:

Kasper Buch og Nigel Ray Beck har allerede flere gange optrådt sammen i den tidligere Ridderbar med akustiske koncerter. Det er klart en oplevelse værd. Kasper og Nigel skriver selv deres sange, og har derfor en skøn historie om sangens oprindelse. Begge mænd er meget sympatiske og vi glæder os hver gang til at de skal optræde. Første gang de optrådte var sammen med Southern Sound, hvor Kasper er forsanger, og Nigel mestrede musikken i bandets pauser.


Southern Sound har som nævnt Kasper Buch i front. Du kan høre deres musik og læse mere ved at trykke på bandets navn. Her er kort info:

Årets Tønder festival i 2015 skulle vise sig at være en ny begyndelse på et Folk/Rock band ved navn, Southern Sound. Navnet i sig selv afslører hvor deres medlemmer kommer fra, nemlig Tønder.
Southern Sound består af Torben Ilsøe Nielsen, Maria Schulz, Simon Nielsen, Preben Hultgren og Kasper Buch.
Bandet har eksisteret siden 2015, og på så kort tid har mere end 80 koncerter fundet sted!

Bandet udgav i sommeren 2017 deres debut album “This is Southern Sound”, godt et år efter deres EP. Gruppen blev blandt andet nomineret til årets musikpris på Esbjerg Rock festival, siden hen har det kun gået en vej, fremad!


Berlev´s Rock n Roll Hotel med den legendariske Gasolin-trommeslager Søren Berlev samt den lokale forsanger Esben Hegelund i front. Du kan læse vores indlæg om den allerede afholdte koncert lige her.

Blues, Jazz og Swing

Derudover er der til efteråret flere arrangementer med Blues, Jazz og swing. Følg med på siden her, som opdateres jævnligt.

9 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.