September: Program & Menu

De lune sommernætter fortsætter hver lørdag på Haderslevhus. Der er hot på dansegulvet, og både gæsterne kommer langvejs fra for at danse til livemusik. Så har du ikke endnu ikke været med til en danseaften, så er tippet om God Mad & God Musik  hver lørdag til BAL på Haderslevhus hermed givet videre. 

Lørdagsbal er for voksne, danseglade mennesker, – både par og singler.
Ved bestilling til min. 8 personer (1 bord) er der velkomstdrinks på huset.

Kommer du alene, kan du ved bestilling reservere bord ved singlebordet, og er dermed sikret selskab under og efter middagen.

PRIS
En rigtig god middag og en skøn danseaften koster kun 250 kr. i forsalg for mad og entré.
Forudbestilling via sms til 25322825 eller mobilepay mrk .dato til 820504. Øvrigt online billetsalg – klik her.

Efter spisning er der dans fra kl. 20.30-01.30. (120 kr. i entré. i døren)
Læs mere om bal her. Du kan også høre lidt af musikken og læse om de forskellige musikanter, som besøger Haderslevhus ved at klikke her.

MENU SEPTEMBER:

OBS: Forudbestilling nødvendig. SMS til 25322825 eller via mobilepay nr 820504.
Priser og online billetsalg – klik her.

Som I kan se, er der åbent på udvalgte fredage, hvor der afprøves nye koncepter, som vi håber byen vil støtte op om. I september er der hele 2 af slagsen, nemlig
13/9-2019: 80’er fest med Nonstop trio.
27/9-2019: Koncert med Jordans Drive og Ålegilde: Køb billet her.

LØRDAGSBAL 21/9: WALTZ OG WIENERSCHNITZEL og Musikpaletten som kvartet

27/9 Koncert med Jordans Drive (jazz/jive/swing)
og hvis du er sulten, er der sat ål fra Lyksvad

27/9-2019: Koncert med Jordans Drive og Ålegilde: Køb billet her.
Og hør musikken og se et par videoer med bandets lækre jive/swing musik her.

28/9: 2 arrangementer:
MEXIKANSK AFTEN I RIDDEREN (tidligere Ridderbar)*
LØRDAGSBAL med Nils & Bernd i store sal

Aftenens menu – en buffet – består af quesadillas m/ plukket kylling, ost og jalapeños, chili con carne, små kartofler vendt m/ chimichurri, nachos chips m/ pico de gallo, guacamole, koriander creme, spidskålsalat m/ lime og chili samt en vegetarmenu i form af quesadillas m/ bagte tomater, bønner, ost og jalapeños.

Inden bal serveres der også en dessert til de spisende gæster i lille sal.

Mere om mexikansk aften: Haderslevhus 6100 og Enhedslisten i Haderslev inviterer på mexicansk menu efterfulgt af koncert med den mexicanske musikgruppe Bola Suriana. Det sker lørdag d. 28. september, kl. 18 (mad) og kl. 20 (musik) i Ridderen, Slotsgade 33.
Tilmeld dig snarest og oplev en lørdag aften med mad, fortællinger og musik fra dette på alle måder overvældende Mexico.

Tilmelding til mexikansk aften pr. sms på tlf. 29 79 72 45
Betaling på MobilPayMenu, 100 kr. sendes til: box48227, seneste frist lørdag, d. 21.9.
Entré koncert 50 kr, sendes til: box89660

Den mexicanske folklorististiske musikgruppe, Bola Suriana fra hovedstaden Morelia i delstaten Michoacán har været på utallige koncertturneer til Danmark, og nu er de her igen. Denne gang med bl.a. en koncert i Ridderen i Haderslevhus 6100. Arrangør er Enhedslisten i Haderslev, der på denne måde er med til at markere 100 året for den mexicanske revolutionshelt, general Emiliano Zapatas død i 1919. Zapata stod i årene forud for sin død i spidsen for en hær af fattige bønder fra det sydlige Mexico under opøret mod landets dikatator. Zapatas hær kæmpede under navnet Bola Suriana, som aftenens musikalske hovednavn siden opkaldte sig efter, da gruppen i 1989 blev dannet, med stærke sympatier for og i solidaritet med Mexicos fattige og indianske befolkning. Dele af msuikken har gruppen selv komponeret, mens andre musiknumre stammer fra andre latinamerikanske kunstnere eller er traditionel folkemusik fra ikke kun Mexico men fra mange hele det latinamerikanske kontinent.

Udover et utal af optrædender i radio og tv over hele Mexico har gruppen et utal af koncertturneer bag sig fra så forskellige steder som bl.a. Grønland, USA, Argentina, Cuba, Rusland og de nordiske lande.På repertoiret på denne koncertturné er der denne gange også en række musiknumre, der vil hylde Emiliano Zapata og hans historiske hær, der var med til at bane vejen for den mexicanske revolution og nye og bedre vilkår for landets fattige.

Foreninger på HaderslevHus

Foreningslivet er også igang efter sommerferien med diverse aktiviteter, bla. cirkus-skole for børn hver torsdag og senior aktiviteter med Kultur- og Borgerforeningen Haderslevhus hver mandag.

NYT: Der er ved flertal valgt, at der i lige uger om mandagen fra kl. 14-16 er Bingo/Banko i den tidligere Ridderbar, og i de ulige uger dans med Randi fra kl. 17-19.

Kultur- og Borgerforeningen Haderslevhus afholder arrangement hver mandag.

Bliv medlem:

Pris for medlemsskab: 100 kr. for resten af 2019. 
Indbetales til foreningens konto i kreditbanken: reg. 7932 Konto: 1066007

FOR BØRN:
Her er liv og glade dage hver torsdag fra kl. 15-17. Læs mere om Cirkus Mojn her.

Så.. opfordringen fra os lyder: Kom en tur ned i midtbyen – og oplev mere på Haderslevhus.

Se hele årets kalender her og læs mere om arrangementer på Haderslevhus herunder.

Skriv et svar