Du kan opleve lidt af hvert på Haderslevhus. Her er sjæl og atmosfære, god stemning og glade gæster. Vi er til at tale med om priserne, og uanset om du inviterer 2 eller 300 personer til firmafest, begravelse, barnedåb, fødselsdag, polterabend, julefrokost eller bryllup, skræddersyr vi gerne arrangementet efter dine ønsker.

Vi tilbyder faste åbne arrangementer som dans for voksne (bal), koncerter, livemusik, temafester.

Haderslevhus har 5 forskellige selskabslokaler og gode rammer til teater, generalforsamlinger, store og små selskaber, foredrag, musik og møder.

Se hele kalenderen her .

Billetsalg online eller via sms til 2532285

JULEFROKOST

Hos os kan du i historiske rammer holde julefrokost med firmaet, foreningen, klubben, venner eller veninderne.

LØRDAGE = DANS FOR VOKSNE

Lørdagsbal =musik og dans på HaderslevHus.
Vi byder på livemusik fra kl. 20-00.30, hvor byens største dansegulv er åbent.

Lørdagsbal er for voksne, danseglade mennesker, – både par og singler.


Læs mere om bal her. Du kan også høre lidt af musikken og læse om de forskellige musikanter, som besøger Haderslevhus ved at klikke her.

Så.. opfordringen fra os lyder: Kom en tur ned i midtbyen – og oplev mere på Haderslevhus.Og så husk lige at al indtjening på Haderslevhus går til et godt formål: nemlig at holde liv i huset og skabe flere jobs for socialt udsatte unge.

5 reaktioner

  1. Hejsa vi er en flok fra Esbjerg der trænger til et gulv at danse på og er faldet over jer hvad er prisen og er der plads så man ikke står som sild i en tønde. Er det hver lørdag der er levende musik. er der billige steder til overnatning

    1. Der er plads og højt til loftet. Kom I bare. Det koster 150 kr. i entre, når der er lørdagsbal. Vi har aftaler med lokale hoteller plus et par værelser via air bnb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.