På Haderslevhus har vi de perfekte rammer til mindesamvær. Der er stille i huset i dagtimerne og lokalerne egner sig virkelig godt til formålet, da man træder ind i en tidslomme, hvor der er plads til nærvær og samvær.

Fælles for alle lokalerne er, at de rummer historie og sjæl. Haderslevhus er en tidslomme med en atmosfære, der er helt unik.

Lille sal er helt aflukket for omverdenen og der er virkelig god plads til nærvær og samvær. Salen er velegnet til et gæsteantal på 30-70 personer og har smartboard til evt. film eller billedfremvisning.

Den gamle Ridderbar tilbyder også historiske rammer, men i et helt andet look. Ridderbar består af flere små lokaler og fremstår som i 1950’erne.

Her er bløde stole med armlæn, originale borde og interiør. Disse lokaler er optimale til mindesamvær for 10-50 gæster.

Hvis blot væggene kunne tale..

Sidst, men absolut ikke mindst, kan vi tilbyde store sal, som rummer 70-250 personer. Salen er til daglig indrettet til selskaber på omkring 120 personer.

Store sal er ombygget i 1963 og er også helt unik med træpaneler og orkestergrav under den store scene. Her er komplet PA-anlæg til musik samt mikrofon til taler.

Vi kan tilbyde smørrebrød, lagkage, kringle og boller med pålæg (eller på buffet) og selvfølgelig kaffe, the, øl, vin og sodavand.

Derudover sørger vi gerne for årstidens blomster/dekorationer.

Priserne er fair, maden er god og servicen fantastisk.

Her er højt til loftet og masser af plads til nærvær og samvær.

Hvis du vil vide mere om at afholde mindesammenkomst på Haderslevhus, så kontakt Mette på tlf 25322825 eller skriv en mail til info@haderslevhus.dk