Efteråret byder på koncerter for den brede musiksmag. Tjek programmet her og skynd dig at sikre billetten!

27/9-24: Amy Winehouse Tribute

Billetsalg til Amy Winehouse tribute her.

Amy Winehouse Tribute med den karismatiske sanger Samara Bahrami i front, hylder den legendariske sanger og sangskriver.
Dette i en vekselvirkning mellem sang og små fortællinger, som bringer publikum helt tæt på Amy Winehouse.

Flankeret af en korsanger og en guitarist ønsker Samara Bahrami at genoplive nogle af de fantastiske værker, som sangeren og sangskriveren Amy Winehouse skabte før sin alt for tidlige død i 2011.
Her blev hun kendt for sin egen helt særlige sound med en blanding af jazz og soul, som den lød blandt de sorte sangerinder i 1960’ernes Amerika.

Koncerten består af udvalg af numre fra de to første album – Frank og gennembruddet Back To Black – suppleret med dragende fortællinger om Winehouses fantastiske og tragiske liv og skæbne.
Dørene åbnes kl. 19 og der er efter koncerten åbent for hangout/afterparty i ridderbar.

4/10-24: Dust N’ Bones: Guns N’ Roses tribute

Dust N’ Bones er Nordeuropas bedste og mest autentiske svar på Guns N’ Roses anno 1986-1993.

Musikelskere og nostalgikere kan glæde sig til en aften i selskab med Dust N’ Bones DK, når de indtager Haderslevhus med deres velkendte Guns N’ Roses tribute. 

Bandet, anerkendt som det bedste nordiske ekko af det ikoniske rockband fra deres gyldne år 1986-1993, sørger for en autentisk oplevelse der vil række langt ud over det sædvanlige coverband-niveau.

Gæsterne kan forvente en aften hvor Dust N’ Bones DK udfolder hele Guns N’ Roses’ repertoire fra de fire studiealbums “Appetite For Destruction”, “Gn’R Lies”, og “Use Your Illusions I & II”.

Showet inkluderer også elementer fra Guns N’ Roses’ legendariske “Use Your Illusions” verdensturné, så publikum kan opleve en koncert der genskaber atmosfæren fra de store arenaer i Tokyo, Paris, og Wembley i de tidlige 90’ere.Hits som “Welcome To The Jungle”, “Paradise City”, “Sweet Child O’ Mine”, ”Patience”, “Don’t Cry”, og ”You Could Be Mine” vil vibrere gennem Haderslevhus og garanterer at ingen fan går hjem skuffet.

Så er du klar til at synge med på de største hits og leve dig tilbage i rockhistorien, så er dette arrangement et must!

Husk dørene åbner kl. 19, og det fulde show starter klokken 20:00.

Billetter kan købes online for 250,- eller ved døren, hvis du tør tage chancen.

BILLETLINK HER

Tid og sted for arrangementet: Haderslevhus, Slotsgade 33, den 04. oktober kl. 20:00.

16/11-24: Kansas City Stompers

Den 16/11 er der frokost jazz med Kansas City Stompers og senere bal med Nils .

22/11-24: The Commitments Souvenirs:

A tribute to soul


Er du klar til at lade din indre soul-lover løs? Haderslevhus byder velkommen til en aften med høj energi og uforglemmelige soulklassikere, når The Commitments Souvenirs træder op på scenen.
Med en hyldest til den legendariske film “The Commitments”, er der garanti for et repertoire, som vil få selv den mest tilbageholdende publikummer op af stolene.

Medlemmerne af TCS, et orkester med ti talentfulde musikere, deler ikke blot deres kærlighed til soulmusikken, men også deres evne til at sætte gang i festen. De lover en koncert, hvor højdepunkterne fra soundtracket bliver genoplivet – så forbered dig på at synge med på ikoniske hits som “Mustang Sally” og “Take me to the River”, og ikke mindst at danse natten væk.

Det er en unik chance for at genopleve magien fra filmen, gennem sang og dans, og opleve hvordan musikken stadig kan samle folk af alle aldre. Så om du er fan af den originale film, elsker soulmusik, eller blot søger en aften fuld af god stemning, er dette arrangementet for dig.

Sæt et stort kryds i kalenderen og join os til en aften, hvor musikken står i sjælens tegn. Husk, du kan sikre din entré ved at købe billet online eller tage chancen og købe ved døren.

Arrangementet finder sted i de smukke rammer af Haderslevhus, Slotsgade 33, den 22. november klokken 20:00.

Gå ikke glip af dette soulfulde event!

Billetsalg her

For øvrige arrangementer på Haderslevhus: Klik her.

Og så husk lige at få fat i en billet når The Boyband vender tilbage til Haderslevhus den 28/3-25.