I disse tider har HaderslevHus lukket 100% ned for alle aktiviteter i huset.  Vi savner gæsterne, foreningslivet og ikke mindst vores danse-baller. Hermed en opdatering fra huset:

Vi maler, istandsætter og rydder op mens vi venter… For at sige det som det er: Vi har brug for håb forude og et snarligt gensyn med jer, kære gæster.
Som mange ved, så startede vores stamgæst Carsten Murer en indsamling den 12 .februar – altså inden Corona-krisen. Det var meningen, at den skulle løbe frem til 20. marts, men under omstændighederne, er perioden blevet forlænget til vi kan åbne igen.
Indsamlingen er vigtig for bevarelse af HaderslevHus.

Den 12. marts blev denne meddelelse sendt ud på facebook:
Kære gæster.
Vi har på Haderslevhus besluttet at følge statens anbefaling og aflyse bal og koncerter de næste 14 dage.
Selvom vi hjertens gerne ville åbne og bede jer om danse moderne, er sikkerheden vigtigst.
Mange af husets gæster er i faregruppe A og Sundhedsstyrelsen kommer med følgende anbefaling: Ved arrangementer hvor mange mennesker er tæt samlet giver større risiko for smittespredning, og derfor anbefaler vi, at sådanne arrangementer aflyses. Et udendørs mountain bike-løb med 100 personer vil indebære langt mindre smitterisiko end et arrangement med pardans for 100 mennesker i et lokale, hvor der deltager personer fra særlige risikoområder.
Dette er en svær tid for Danmark. Det mærkes især hos musikere og arrangører. Der skal betales husleje, skraldemænd, leverandører og hyre uanset om arrangementet afholdes eller ej.

OBS: hjælp musikken og huset..

Kultur og Borgerforeningen Haderslevhus støttes direkte til foreningens bankkonti 7932 0001066007

Da perioden allerede har varet mere end 14 dage, vælger vi at lægge opslaget på hjemmesiden og ikke kun på facebook.

Der kan også støttes direkte til baren på Haderslev Hus ApS: Mobilepay 585881.

Vi håber at se jer snart igen og glæder os til at byde velkommen til både teater, koncerter og bal så snart større forsamlinger igen er tilladt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *