Skal du holde møde eller selskab?
Har du svært ved at overholde de nye restriktioner i egne lokaler/klubhus, så er der plads hos os i hjertet af Haderslev. Tæt på rutebilstationen og med egen parkeringsplads på jomfrustien 20C.

LOKALER MED MASSER AF PLADS OG GOD HYGIEJNE

Der er 2 indgange på begge sider af bygningen, og derfor nemt at sørge for at holde afstand – også mellem dem, som kommer og går.

Corona har sat sit præg på 2020 og 2021, og der er nye restriktioner og afstandskrav ved private og erhvervsmæssige selskaber og møder.
Kort sagt: I øjeblikket befinder vi os i en usædvanlig tid, og usædvanlige tider kræver usædvanlige metoder!

Hvad så nu?

Vi vil gerne skabe oplevelser, og må tænke i nye baner for at gøre dette.
Vi vil også gerne udnytte huset, som rummer masser af lokaler og oser af sjæl og historie.

Der er mulighed for at leje hele stue-etagen og dermed få 9 rum i spil til eksempelvis gruppearbejde. Hvert lokale har forskellig energi og stil og du kan derfor også holde flere møder hos os, uden nødvendigvis at få samme oplevelse med hjem.

Så uanset om I er få eller mange, der skal mødes, kan vi sørge for de rette rammer. Vi kan sikre god afstand mellem deltagerne, rene kontaktflader, rengjorte lokaler og håndsprit.

Priser

Lokalerne kan lejes til dag- eftermiddags- eller aftensmøder og der aftales individuel pris alt efter behov for AV-udstyr, grupperum etc.
Derudover tilbyder vi følgende eksempler på mødepakker, som kan tilpasses efter behov:

Dagsmøde: kr. 415,- pr. person. Adgang fra kl. 8-16. Incl. morgenmad, frokostbuffet, eftermiddagskage og drikkevarer i løbet af dagen.

Eftermiddagsmøde: kr. 125,- pr. person. Typisk fra kl. 14-17. Incl kaffe, hjemmelavet lagkage og frugt.

Aftensmøde: kr. 250 pr. person. Typisk fra kl. 18-21. Incl. aftensmad og 1 genstand

Skriv til info@haderslevhus.dk eller ring på tlf 25 32 28 25 for mere information samt skræddersyet pakke til dig og dit møde.

Lagkage fra møde i den gamle Ridderbar

Film-lokation?

Mangler du en lokation til et photoshoot eller en film, er du også velkommen til at kigge forbi. Det historiske Slotsgade-kvarter med Haderslevhuse helt tilbage fra 1500-tallet er fantastisk, og huset rummer masser af muligheder fra mange årtier.
Læs historien om HaderslevHus her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *