Oplev mere! Vær med til en skøn aften i Country-musikkens tegn.

Er du til roots, country rock og et strejf af blues, med stærk sangskrivning og masser af internationale kvaliteter, ja så er her en koncert, du ikke skal snyde sig selv for.

Citaterne ovenfor er blot et lille udpluk af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation, de sidste par år. Ikke mindst siden bandet i slutningen af 2018 udsendte det roste album ‘Heartland’. Et album, som emmer af kærlighed til amerikanermusik og den gode, velskrevne sang, og et album, hvor roots rock møder country- og blueselementer, i et både stilsikkert og legesygt samspil. Og som i 2020 blev fulgt op af det ambitiøse, og endnu mere fokuserede album, ‘Astoria’, der er The Consolation for fuld ydeevne.


Begge album blev Ugens Album på P5, og lytter man jævnligt til radio, vil man meget tænkeligt kunne nikke genkendende til sange som ‘Mary Sue’, ‘Might Be You’, ‘Tennessee Chair’ eller selvfølgelig titelnumrene ‘Heartland’ og ‘Astoria’.
Inspirationskilderne spænder vidt, fra 60’ernes country-rebeller som Johnny Cash, Kris Kristofferson og Waylon Jennings, til 70’ernes countryrock-pionerer som The Band, Little Feat og The Eagles, til 80’ernes blue collar-ikoner som Bruce Springsteen og Tom Petty, og helt frem til nutidens americana-stjerner, som Chris Stapleton, Jason Isbel og Sturgill Simpson.
The Consolation har dog sin helt egen sound og sit eget udtryk, som blander originalitet med de klassiske genredyder, og tilfører amerikanergryden lidt nordisk krydderi.
Altsammen udført med masser af charme, nærvær, humor og musikalsk overskud.

Hvem består bandet af?

The Consolation består foruden forsanger og sangskriver Nis Gaarde (vokal, guitar, banjo m.m.), af Jacob Svensson (bas), Sven Busck (trommer), Leif Bruun (pedalsteel), Vincent Daly (guitar) og Emma Sommer (kor, percussion).Besøg bandets Facebook-side her:
https://www.facebook.com/theconsolationofficial
Stream ‘Astoria’ lige her:
https://orcd.co/theconsolation-astoria-album
Stream ‘Heartland’ lige her:
http://smarturl.it/ConsolationHeartland

Fredag den 8. Oktober 2021 kl. 20.00-22.30
OBS: Mulighed for køb af billet med eller uden mad. Maden serveres kl. 18.

Billettyper:
Mad & Musik – 395,00 kr. (+ billetgebyr DKK 4.94)
Koncertbillet u/mad – 195,00 kr. (+ billetgebyr DKK 4.94)

HaderslevHus

Offentligt  · Organiseret af Musik I Haderslev kommuneHaderslevHus og The Consolation

Billetter: www.place2book.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *