Musikanterne

På Haderslevhus er der livemusik hver weekend.

Der er mange gengangere blandt musikanterne, så vi synes I skal præsenteres for de mennesker, som ofte spiller i huset. Klik på de forskellige links for yderligere info.

PetMic’s
De 2 unge herrer sørger altid for fyldt dansegulv. Repertoiret spænder fra gode gamle hits til toner fra idag.


Carsten Bo & Jon
Her er endnu engang tale om 2 unge herrer med fantastiske stemmer og rigtig god musik. Du kan lytte til musikken ved at klikke på navn og link ovenfor.

ROBIN
Når Robin er i huset, er der ikke kun garanti for fyldt dansegulv men også for mange gæster til fællesspisning. Robin spiller masser af hits, der kan synges med på og selvfølgelig danses til. Han er den bedste, siger alle kendere. Robin er ekspert i at få publikum på dansegulvet. Han er elsket for sine fortolkninger af Shakin’ Stevens og Elvis, men ikke mindst for sine egne samt dansk toppens numre. 

Nils & Bernd (tidligere Le Gabs)
Repertoiret er utroligt bredt og varieret med især masser af tresser musik. Nils & Bernd spiller også masser af 70´er musik og op til nutidens bedste numre fra både udenlandske og danske top kunstnere.

Se kort video fra Haderslevhus

Play It Live
Musik du kender, kan synge med på og danse til.
Denne musikalske trio spiller hits fra årtierne og frem til idag.
Pssst.. det er dem, som har panfløjten med.


Tailors
Tailors er en trio med mere: Der er ikke mange danske bands, der har underholdt publikum i fem forskellige årtier. Det har Tailors.

Siden 1978 har orkestret stået på scener og blokvogne i haller og på markedspladser over hele Danmark og leveret varen: Årtiers hits for enhver smag og for publikum i alle aldre.

Repertoiret spænder fra Smokie til Springsteen, fra Ed Sheeran til Dodo & The Dodos og fra Laban til Justin Timberlake. Tailors er tre, og de har mindst tre ting til fælles: De elsker musikken, de elsker at optræde, og de har det skideskægt med det.

Bandmedlemmer
Lars Pedersen: Elguitar og vokal
Mikkel Bryde: Keyboards og vokal
Yvonne Jeanette Thøgersen vokal (som er også med i Mig og min mentormed sangen: ”For evigt og altid”)

Et lille udklip om Yvonne og Hilda Heick finder du her.
Og her er en lille kort video fra påskebal på Haderslevhus.

NonStop

Den lokale trio med den forrygende sangerinde Lone i front, spiller op til dans flere gange årligt. Musikken er et utroligt bredt sortiment af danske og udenlandske hits fra de sidste 4 årtier. NonStop har derudover specialiceret sig i 80’er hits.

Kom On er endnu en super trio med
sangerinde i front.
Valg af repertoire sker altid ud fra aftenens publikum. Repertoire består udelukkende af melodier der trækker enhver ud på gulvet. Kun kendte hits. Alt fra Elvis Presley og TV2 til Rasmus Seebach og Volbeat.

Se en lille video her.

Musikpaletten
Denne erfarne trio kan varmt anbefales.

Der er dans hver lørdag fra kl. 20.30-01.30

Inden dansen er der mulighed for at deltage i fællesspisning med en lækker 2 retters middag fra kl. 19. Husets kok laver al mad fra bunden og af friske råvarer.

Der er gratis velkomstdrink hvis der reserveres til min. 8 personer.

Hver lørdag kan du købe 2 retter lækker mad samt entré til livemusik for en pris på kun 250 kr.

Det koster 120 kr. at komme ind efter maden. Der kan købes natmad kl. 23.
Dørene åbnes kl. 18.30, Mad kl. 19.
Dans fra kl. 20.30-01.30.

RESERVÉR DIN SPISEBILLET VIA SMS til 25 32 28 25

Se hele årets musik program her.

En tanke om "Musikanterne"

Skriv et svar