Kalender Marts 2019

God Mad & God Musik: I marts er der hele 5 dansebal og 1 velgørenhedskoncert. Der er altid mulighed for et lækkert måltid i forbindelse med arrangement på Haderslevhus.

Haderslevhus afholder gode gammeldags lørdagsbal for danseglade voksne. Der spilles hits fra årtierne og frem til idag.
For en pris på kun 250 kr. får du 2 retter mad samt entre til dans og live-musik. Det koster 120 kr. at komme ind efter maden.

Dørene åbnes kl. 18.30, Mad kl. 19. Dans fra kl. 20.30-01.30
Der kan købes natmad kl. 23.

Da kokken altid sørger for de bedste lokale råvarer, når han tilbereder maden, ser vi gerne større tilmeldinger senest torsdag kl. 12.
Husk at vi giver gratis velkomstdrinks til gæsterne ved bordreservation til min. 8 personer.

Tilmelding til spisning på tlf 25322825 (gerne via SMS)

Mad og musik i marts:

2/3: Musikpaletten
Menu: Helstegt kylling m/ ristede kartofler, skysauce og hjemmesyltede agurker. Vanillemousse med kirsebærsauce

2017-03-18 23.16.29

9/3: PetMics
Menu: Tarteletter med høns i asparges. Glaseret hamburgerryg, flødekartofler, dampet grønt og sennepscreme.

Her er en lille kort video fra februar, hvor de unge fyre fra PetMics gæstede os sidst.

10/3: workshop i argentinsk tango i samarbejde med Tango Haderslev

15/3: Velgørenhedskoncert med Kasper Buch på Ridderbar.
Kasper er singer/songwriter og forsanger i bandet Southern Sound, som tidligere har gæstet os på Haderslevhus. Genren er typisk folk/traditionel og Tønder festival spiller en stor rolle i Kaspers identitet.
De 100 kr. i entré går ubeskåret til vedligeholdelse af Haderslevhus.
Inden koncerten er der mulighed for at købe en lækker burger med 2 slags langtidstilberedet oksekød for blot 100 kr.

Big kahuna burger: 2x langtidstilberedt okse,bacon,coleslaw og cremet ostesauce

Nigel Ray Beck med med som gæstesolist denne fredag, så der er dobbelt op på musikken til velgørenhedskoncerten.

16/3: Play it Live
Menu: karbonade med stuvet blomkål, kartofler og rødbeder. Rødvinspocheret pære med vanille is og knas.

23/3: Carsten Bo & Jon
Menu: Cremet kokos-karrysuppe. Ølbraiseret spoleben i egen sovs med mos

30/3: Kom On
Menu: gl. Dags oksesteg, bønner i svøb og brun sovs. Tærte med chokolade og mascarpone

Og her en lille video fra sidst kom on var på besøg.

Skriv et svar